Zahvalnica tvrtki Anić holding plus na donaciji torbi

Dana 21. svibnja 2024. godine posebno nas je razveselila donacija tvrtke Anić holding plus d.o.o. Donacijom 4 komada torbi za prijenos vatrogasne užadi i ostale opreme, posebno su nam pomogli jer ćemo navedene torbice osim za prenošenje užadi koristiti i za lakši transport "D" tlačnih cijevi prilikom požara otvorenog prostora.

Time je naše šumsko vozilo dodatno opremljeno s torbama koje ćemo popuniti s cijevima za gašenje, čime će nam se omogućiti brži transport cijevi i do požara u cilju što bržeg i efikasnijeg gašenja šumskih požara na nepristupačnom terenu.

Ova donacija kroz projekt Anić - Outdoor nazvan 12x5 koji će nam uvelike pomoći u našem daljnjem radu posebno je utoliko vrijedna jer je ova Hrvatska tvrtka odlučila od starih reklamnih cerada žurnim službama izraditi torbe i ruksake za pohranu i transport opreme, čime su na taj način uspjeli reciklirati 90% reklamnih platna te time spriječili daljnje zagađivanje okoliša.

Ovim putem se zahvaljujemo tvrtki Anić holding plus na uručenoj donaciji i na tome što su prepoznali naš rad u spašavanju ljudi i imovine.

Od srca jedno veliko Hvala!

Vatrogasci JVP Drniš